Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
 

Meer dan 15 jaar actief

Het begin van Expert Webdesign brengt ons terug naar het oorspronkelijke jaar 2000 waarbij wij in de afgelopen jaren van honderden bedrijven het vertrouwen hebben gekregen bij de ontwikkeling van hun website, webshop, huisstijl etc. Daar zijn we natuurlijk al heel trots op. 

Echter naarmate ons bedrijf groeide en er een andere beweging in de markt kwam hebben wij ervoor gekozen om ons te gaan specialiseren in het bouwen van complete webapplicaties. Dit doen wij onder andere in de programmeertaal Ruby on Rails.

De reden van de specialisatie naar webapplicaties heeft veel te maken met onze visie. We geloven dat wanneer je plezier hebt in je werk je het beste in jezelf naar boven kunt halen. Het mooiste werk voor ons is wanneer een bedrijf met een probleem te kampen heeft wij dit door middel van een zelf bedacht, ontworpen en ontwikkeld product kunnen oplossen.

Onze visie:
Heb plezier, bouw het beste product in de markt, experimenteer, leer elke dag, trek alles in twijfel, wees eerlijk en heb een positieve uitwerking op je omgeving.

Inmiddels durven we rustig te zeggen dat we een geweldig team hebben waarmee we dit elke dag weten te bewerkstelligen. Wij behandelen mensen zoals we zelf behandeld willen worden, wij behandelen elkaar als familie!

  1. Home
  2. Contact
  3. Over ons
  4. Voorwaarden