Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 
https://www.bookingexperts.nl/nl/services/vertalingen 

Linguist

Linguist

Wat we hebben gedaan

Eigen project en dus volledige projectbegeleiding en opbouw gedaan. Dit omvatte onder andere maar limiteerde zich niet tot design en implementatie in Ruby.

Automatische vertalingen door professionals

Steeds vaker ontdekt de buitenlandse bezoeker de Nederlandse recreatiewereld. Echter was het voor deze bezoeker vaak niet mogelijk om rechtstreeks bij het vakantiepark te reserveren door een niet vertaalde website met als gevolg dat deze bezoeker reserveert via een touroperator of misschien wel helemaal afziet van een reservering.

Vanuit ons oogpunt om het boeken via de eigen website op een hoger niveau te brengen vonden we dit een gemiste kans en kwamen we al snel op het idee om een volledig geautomatiseerd systeem te ontwikkelen die automatisch vertalingen door profesionals voor de vakantieparken uitvoerde, dit werd project Linguist.

Met Linguist kunnen klanten hun wegpagina’s in het ParkCMS en alle ingevoerde content in Booking Experts automatisch laten vertalen. 

De werking van Linguist:

  1. Je maakt een pagina aan in ParkCMS of bijvoorbeeld een accommodatie in Booking Experts;
  2. Linguist scant de vertaalbare teksten;
  3. Linguist stuurt deze teksten door naar professionele vertalers;
  4. Zodra een vertaling is verwerkt wordt deze teruggestuurd naar Linguist en Linguist plaatst de vertalingen terug in ParkCMS of Booking Experts;
  5. Zonder enige moeite, binnen no-time, is de content vertaald in het Duits, Engels, Frans en/of Deens.
 
Wil je meer weten over de automatisch vertalingen door professionals? Kijk dan ook eens op de website van Booking Experts of neem contact op met één van onze experts.
  1. Home
  2. Contact
  3. Over ons
  4. Voorwaarden